BTA Florø AS.

Megling

Vi kan hjelpe deg med det meste.

Vår ekspertise

 

LEKTERE

BTA har utviklet et tett og godt samarbeid med lektereiere både i inn og utland. Vi kan levere lektere i alle størrelser og til alle bruksområder som standard nordsjø, flat topp, nedsenkbare, med lasterom, splitt og fallbunn.


Gac florø

BTA har siden 2017 vært en aktiv medspiller i prosessen med å etablere GAC Norway i Florø. GAC florø utgjør en komplett lokal skipsagent som leverer alle relaterte tjenester med den høye standarden som kjennetegner GAC globalt. GAC Florø er direkte støttet av GAC Bergen og kan derav garantere høy kvalitet på tjenestene basert på lang historikk innenfor bransjen. Vi har som erklært mål å bli foretrukken skipsagent lokalt på vestlandet akkurat som GAC er ledende både nasjonalt og internasjonalt.


BÅTER

Da all BTA sin virksomhet er knyttet opp mot maritim næring er det helt naturlig at båter er noe av det vi jobber mest med. Eiere og drivere har maritim bakgrunn og lang erfaring fra både sjø og land. BTA har et stort nettverk innen skipsfarten, da spesielt innen taubåt og offshore. Vi skaffer egnet tonnasje i forhold til behov og pris, for deretter å følge opp jobben fra start til mål for å sikre at kunden får minst mulig utfordring med denne delen av prosjektet sitt.


FLYTEKRANER

Ved gjentatte anledninger har BTA tilbudt flytekraner til relativt store prosjekter som blant annet brobygging og lignende. Vi har gjennom vårt nettverk god tilgang på flytekraner i alle størrelser både i Norge og Europa forøvrig.


AGENTUR SKIPSELEKTRONIKK

BTA fører et bredt spekter av maritim elektronikk via JRC sitt grossistlager i USA. Dette er mest rettet mot skip i transitt som har behov for utskifting av eksisterende utstyr som da blir bestilt fra USA og rett ombord på kommisjonsbasis. Dette medfører særdeles fordelaktige priser for skip og rederi. Et godt tips kan være ting som bærbare vhf/uhf apparater eller rett og slett nye batterier til de apparatene du har. Hvorfor betale dobbel pris?


nORDIC DRY

BTA er salgsagent for Nordic Dry som er et fuktabsorberende produkt med mange bruksområder som blant annet transkontinental containertrafikk, fuktkontroll på offshore installasjoner, fartøy i opplag samt bobiler, campingvogner, biler og båter, hytter og hus der fukt er et problem. Produktet leveres i 0,2 - 1 - 2 og 3 kg poser som henges/legges ut etter behov og romstørrelse. Produktet absorberer 2 ganger egen vekt, og fungerer inntil 6 måneder eller til den er mettet.


MOBILKRANER

En del prosjekter vi har deltatt i har hatt behov for mobilkraner som de kan bruke både fra land og sjø. Med mangeårig erfaring fra maritim virksomhet kan vi tilby krankapasitet tilpasset prosjektet og evt flytende arbeidsplattform.


SIKKERHETSUTSTYR SJØ

Gjennom vår samarbeidspartner WTN Electronics i USA kan vi tilby det aller meste innen maritimt rednings og sikkerhetsutstyr. Som med elektronikken kan det være svært fordelaktig økonomisk å bestille større kvanta direkte fra grossist i statene uten den lange rekken med fordyrende mellomledd før varen er kommet til en norsk merkeforhandler. Er der for eksempel et rederi eller fartøy som skal skifte ut 100 redningsdrakter vil besparelsen ved å bestille dette gjennom oss direkte til fartøyet mest sannsynlig utgjøre en sekssifret besparelse.


DRAGON NATURE

Da miljøspørsmålet er viktig for BTA forhandler vi et oleabsorberende produkt som er fremstilt av 100% organisk materiale som faktisk er fremstilt av kokosnøtt fiber. Da dette er et biprodukt av matproduksjon krever det ingen inngripen i naturen på sin vei til ferdig produkt. Dragon Nature leveres som strø, pølser, puter og pads. Produktet er svært lett (4,5 kg pr 50 ltr) og dermed lett håndterlig både som strø, puter, pølser og pads. produktet er også særdeles egnet i maritime oljelenser.